Újdonság!


INGYENES PÁLINKA-SULI FELNŐTTEKNEK

 
Két dolog, ami miatt Te sem maradhatsz ki belőle:

1. Tudtad azt, hogy 10 emberből 7 még mindig, minden tömény szeszes italt pálinkának nevez? Ha velünk tartasz meglátod két hónap alatt rengeteg hasznos újdonságot tanulhatsz majd  nemzeti italunkról.

2. Sokan azt mondják, hogy minden valamire való rendezvény vagy találkozó pálinka kínálással kezdődik. Ha ez tényleg így van, akkor van néhány olyan dolog, amit nem árt ismerni róla. Használd ezt a tudást, és biztos, hogy ezt témát pont Te fogod majd felhozni a legközelebbi baráti összejövetelen (lesz miről beszéni bőven). Hidd el, ezzel azonnal kivívod a többiek elismerését...


Ha elmúltál 18, akkor iratkozz be
az ingyenes (online) pálinka suliba most!Ha úgy érzed, hogy te is a pálinkabarátok klubját erősíted, vagy bizonytalan vagy de érzed, hogy többet kellene tudnod Magyarország nemzeti italáról, akkor ez pont Neked szól… Az egyes leckéket hetente küldjük Neked emailen.Miről tanulhatsz itt az elkövetkező hetekben?


Megtudhatod, hogy…

 • pontosan mi is a pálinka?
 • hogyan lett a pálinka magyarország nemzeti itala?
 • mi az a mézes, egyáltalán van-e olyan, hogy mézespálinka (lehet, hogy ez meglepő lesz)?
 • hogyan vált a pálinka nemzeti itallá?
 • hogy ha azt hallod: kisüsti, ágyas, ó, érlelt - akkor vajon tudod, hogy melyik mit jelent? Nem gond, ha nem hamarosan kiderül?
 • hogyan is készül a pálinka?
 • hogyan fogyaszd és mi az a szárazteszt?
 • hány kg. gyümölcsből lesz egy liter pálinka?

És még sok-sok más izgalmas dolog vár rád a pálinka világából sőt, a végén még egy kis nevetésre is marad időnk…


Érdemes velünk tartanod Neked is, mert...


 • ...izgalmas és hasznos dolgokat tudsz majd meg a pálinkáról
 • ...az egyes részek rövidek, lényegretörőek, így nem rabolják az értékes idődet - az egyes részeket hetente küldjük (ugye van rá heti öt szabad perced?)
 • ...bőven lesz majd miről beszélni a legközelebbi összejöveteleken (család, baráti talákozók, bulik, kerti partik nélkülözhetetlen témája ez) – meglátod, a  pálinka tudásoddal lenyűgözöd majd a hallgatóságot
 • ...pár perc kikapcsolódás neked is jár nem igaz?"Nagyon jó volt a sorozat, nagyon sok új dolgot tudtam meg, legfőképpen a férjemnek tetszett. A vége különösen ötletes volt."
Nyisztorné Gabi


"Köszönöm szépen ez nagyon érdekes volt számomra. Sok új dologgal találkoztam, továbbítottam az  ismerőseimnek is."
Laczina Frigyesné Erzsi


"Nagyon tetszett!! Már eddig is pálinka rajongó voltam, de a sorozatból sok érdekességet és újdonságot tudtam meg!"
Vidák Péter


"Nekem nagyon tetszett a sorozat, sok jó dolgot megismertem általa. A Csapatnak további sok sikert, jó egészséget kívánok."
Orgovánné


"Rövid, lényegretörő és hasznos volt. Nagyon tetszett, hogy nem kellett oldalakon keresztül olvasgatni a levelet, mégis hasznos és új információkat kaptunk. Tanítani lehetne ezt a fajta közeledést a fogyasztókhoz. Köszönöm és gratulálok."
R. Sátory László


Nekem mindegyik rész tetszett. Na nem azért mert annyi pálinkát ittam, hogy részeg lettem, hanem azért mert nekem ez mind újdonság volt. Örülök, hogy ennyi mindet megtudhattam a pálinkáról. Köszönöm.
Balla Kriszti


Nagyon tetszet a sorozat, különösen azért, mert pozitív irányba kaptunk "tájékoztatást" ebből a témából! Szívesen olvasok róla a későbbiekben is, mert meggyőződésem, hogy nem véletlenül "hungaricum" ezen közös kincsünk! Híve vagyok és maradtam a kulturált és mértékletes pálinkázásnak. Sok munka és igyekezet eredménye a hőn áhított nedű...
Joe bá
Akkor is érdemes csatlakoznod, ha úgy érzed, már sok mindent tudsz a pálinkáról, hiszen itt sok hozzád hasonló gondolkodású embert fogsz találni...


Tudod mi a legnagyobb baj?

 • döbbenet, hogy a fiatalok a whisky, vodka, tequila vagy más országok nemzeti italáról még mindig többet tudnak, mit hazánkéról.
 • hogy sokaknak a pálinka szó hallatán még mindig ez jut az eszébe, hogy: „Grrrrrrrr” (és ezzel sok mindent elmondtunk - agyrém nem?)
 • hogy sok ember még mindig kommersz pancsolmánynak gondolja a pálinkát.

Ha te is változtatnál ezen, ha Te is pálinka „nagykövet” szeretnél lenni vagy ha úgy érzed, hogy magyar emberként szükséges pótolni ezt a tudást, vagy egyszerűen van olyan személy, akinek örömet szeretnél szerzni a témával, akkor iratkozz fel most az online pálinka suliba. Töltsd ki a lenti űrlapot és még ma elküldjük Neked az első részt, amiben  - többek között - megismerhetsz egy érdekes történetet arról, hogy - állítólag - hogyan szerezte meg hazánk az Európai Unióban a pálinka szó kizárólagos használati jogát.

Izgalmas két hónap vár rád, majd meglátod (persze utána sem hagyunk magadra)!

Ne szalaszd el a lehetőséget: ha elmúltál már 18, töltsd ki az űrlapot és hamarosan küldjük az első részt...!Vezetéknév + keresztnév

Így fogunk szólítani, ezért kérünk, hogy jól gondold meg mit írsz ide :)

Ide küldjük leveleinket

Ezt a törvény írja elő, hogy elkérjük...

Ezt is a törvény írja elő, hogy bekérjük (Fontos, hogy ÉÉÉÉ.HH.NN formátumban add meg)

Jelentkezésed a www.palinkabarlang.hu levelezőlistájára szól. Az adatok megadásával úgy tekintjük, hogy önkéntesen, a megfelelő tájékoztatás birtokában hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy emailt küldjünk Neked (nem fogjuk levelek garmadával elárasztani postafiókodat, megígérjük). Adataid számunkra üzleti titkot képeznek, harmadik személynek nem adjuk ki. Ha egyszer meggondolod magad és nem kérsz több levelet tőlünk semmi gond: minden egyes levelünkben biztosítjuk a leiratkozás lehetőségét. És még valami: mivel alkoholtermékről lesz szó, ezért a feliratkozásoddal kijelented, hogy elmúltál 18 éves! A születési helyet, dátumot és a többi személyes adatot a 2008. évi XLVIII tv. 6. par. alapján kérjük. Adatkezelési politikánkat itt találod>>
pálinkabarlang.hu